"Els 7 pecats revisitats", de Xavier Jové es presenta el divendres 13 de maig al Centre de Lectura.

Event: 8/5/2011


Divendres 13 de maig, a les 8 del vespre, Dolors Sugrañes,
directora de la Biblioteca del Centre de Lectura, presenta 
Els 7 pecats revisitats de Xavier Jové.
 
Xavier Jové

L'acte comptarà amb la presència de l'autor i de Josep Serra, autor de les il·lustracions del llibre publicat per Arola Editors el mes de març de 2011. Després de la presentació d'Els 7 pecats revisitats s'inaugurarà una exposició de collages de Josep Serra.
Els 7 pecats revisitats és un text poètic que parteix del motiu dels set pecats capitals i les seves corresponents virtuts per intentar traçar un cert estat d’ànim de la nostra contemporaneïtat. En paral·lel, el treball gràfic que acompanya el text entra en diàleg amb ell i obre possibilitats interpretatives en múltiples direccions, deixant sempre la darrera paraula al lector.

Del pròleg de Ramón Sanz: “Xavier Jové, que no sembla creure que la Providència sigui un furtiu filantrop i que tot, a la llarga, acabi millorant, té contràriament, el tan decorós, el no acostumat, el quasi pertorbador gust per la veracitat, per teixir un atapeït tapís sense caps per lligar, essencial, i igualment allunyat del moralista monòton i abstracte com del fabulador gratuït o partidista. Pel que fa als collages que s’alternen amb els textos de Xavier Jové, el treball de Josep Serra no s’ha limitat a una simple representació més o menys simbòlica dels textos poètics. No es tracta només d’un exercici de formes sinó també d’un treball d’idees, no sols una lectura sinó també un model. La seva eficàcia és anterior a tota interpretació i no depèn d’ella.”
8/5/2011 a les 11:26h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.