El cercle de Viena publica una novel·la de Friedrich Dürrenmatt.

Event: 2/6/2011

Novetat editorial:


La promesa
,

novel·la de Friedrich Dürrenmatt.  

El Cercle de Viena. 

Traducció d'Alfons Quintana.A la vida de cada policia sempre hi ha algun cas que mai no deixa de turmentar-te encara que siguis el funcionari perfecte d’un lloc tan tranquil i ordenat com diuen que és Suïssa. La promesa  es basa també en el qüestionament d'una societat aparentment idíl·lica i en la denúncia de la doble moral.
 
Friedrich Dürrenmatt fa incís en unes pràctiques diguem-ne de bonhomiosa metaliteratura: el comissari Matthäi sap i veu perfectament que les coses són més complicades en la realitat que en la ficció de novel·la policíaca. Com pot algú oblidar una promesa feta a la mare que li han assassinat la filla de no parar fins a trobar-ne el culpable? L’única pista és un dibuix de la nena assassinada en què apareix un gegant. L’excomissari està disposat a posar un esquer viu: la petita Annemarie.

 
Friedrich Dürrenmatt (Konolfingen, al cantó de Berna, 1921 – Neuchâtel, 1990) va ser un creador enormement polifacètic: pintor, guionista, dramaturg, assagista i novel·lista especialitzat en el gènere policíac o, si més no, en un gènere policíac amb un estil molt particular, que buscava deliberadament trencar els tòpics.
2/6/2011 a les 09:52h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.