El dimecres dia 8 de juny presentació del llibre "Onomàstica i Llenguatge"

Event: 7/6/2011

Presentació del llibre Onomàstica i Llenguatge, de Ramon Amigó
 
 
Onomàstica i llenguatge, de Ramon Amigó (Reus, 1925)
 
 

Aquest dimecres 8 de juny a dos quarts de 8 del vespre, la sala d'actes del Centre d'Amics de Reus acollirà la presentació del llibre Onomàstica i Llenguatge. De cap a cap de país, de Ramon Amigó.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Ginebra. 


Ramon Amigó va néixer el 1925 a Reus i és un reconegut escriptor, professor i onomatòleg català. En la seva trajectòria ha presidit l'Associació Excursionista de Reus, el Centre de Lectura i l'Associació d'Estudis Reusencs. Des del 1980 és vicepresident de la Societat d'Onomàstica de Catalunya, membre de l'Institut d'Estudis Catalans des del 1994 i va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi el 1997, i amb el guardó 'Mes Amic de Reus' l'any 2008.
 

El llibre el conformen una quarantena de textos, des del 1994 al 2010: participacions en cursos, intervencions en taules rodones, notes crítiques, presentacions, apunts, pròlegs, articles en revistes de divulgació i articles en revistes especialitzades.
 
7/6/2011 a les 17:12h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.