Del 7 d’octubre al 4 de novembre, al vestíbul del Centre de Lectura, l'exposició: <Cinema en temps de guerra, exili i repressió>

Event: 5/10/2011

Exposició al vestíbul del Centre de Lectura
 
         
Del 7 d’octubre al 4 de novembre

 
<Cinema en temps de guerra, exili i repressió> 
 
Una mostra que dóna a conèixer l’efervescència cinematogràfica que va viure Catalunya durant la Guerra Civil i explica com l’exili i la repressió franquista van afectar el cinema fet al nostre país. 
L'exposició ofereix, a través de fotografies, cartells, cartes, carnets de premsa, programes de mà i altres objectes, una visió global de la situació del cinema català durant el conflicte bèl·lic i explica què va significar per al sector el triomf franquista i les prop de quatre dècades de dictadura.
 

Una iniciativa del Centre d’Investigacions Film-Història del Departament d’Història Contemporània de la UB amb el suport del Memorial Democràtic.


Inclosa en el cicle: La Guerra Civil a Reus que organitza la Secció de Geografia i Història del Centre de Lectura de Reus.
 
5/10/2011 a les 15:38h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.