El dimarts 31 de gener a les 19.30: Ramon Gomis parla de la seva obra dramàtica.

Event: 19/1/2012

El dimarts 31 de gener: a les 19.30  Ramon Gomis parla de la seva obra dramàtica i en especial d’Espiadimonis, la seva darrera obra teatral, que s’estrena els dies 10, 11 i 12 de febrer al Teatre Bartrina amb una coproducció entre el Centre d’Arts Escèniques de Reus i el Teatre Lliure.
 
 
Ramon Gomis de Barberà (Reus, 1946) és doctor en Medicina per la UB. Fou fundador del grup de teatre independent La tartana, de Reus. És autor de diverses obres de teatre (Capvespre al jardí, Al fil de la mar, La petita història d’un home qualsevol, Vermell de xaloc, Llumí d’or), biografies (El Gabriel Ferrater de Reus), llibres de viatges i paisatges (La mar de la Frau, Paisatge de tardor) o de gastronomía (Del gust de menjar i altres delícies).

Estrena del nou espectacle:

Al Teatre Bartrina de Reus
Divendres 10, de febrer, dissabte 11 (21 h),
diumenge 12 (18 h)


 
Espiadimonis, de Ramon Gomis.
 
 
Una producció del Centre d'Arts Escèniques de Reus i el Teatre Lliure.
Amb Joan Anguera, Elena Fortuny, Alba Pujol i Muntsa Alcañiz.
Direcció: Iban Beltran.

 
Al tauler de la vida, mai la jugada decisiva és la que havien assenyalat al calendari. La memòria, aquella veu poderosa que ens marca el camí de l’experiència, tampoc els serveix per no perdre’s per viaranys desconeguts. Així és com arriba la revolta, encara que ningú n’esperi la notícia. Som espiadimonis. Volem d’una banda a l’altra, ens emmirallem, ens aturem un moment, hi tornem, anem a l’inrevés, tornem al lloc de partida, ensopeguem amb la mateixa pedra, res del que havíem previst s’ha complert. I sense gairebé aturar-nos, de nou alcem el vol, caòtic, inesperat.

Ramon Gomis
19/1/2012 a les 12:32h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.