Evelio Tieles actua al Centre de Lectura

Event: 26/1/2012


Divendres 3 de febrer a les 19.30 h a la sala Fortuny.Cada any el Centre de Lectura obre les portes de l’ateneu a les entitats culturals, esportives, socials i cíviques de la ciutat de Reus per tal de compartir experiències i conversar sobre l’estat actual del món associatiu.

Un bon moment per posar en comú i enfortir el paper de les entitats reusenques i del Baix Camp.

L’activitat cultural que acompanyarà enguany la celebració de la recepció s’ha organitzat conjuntament amb l’Associació de Concerts de Reus.


Amb la participació del violinista cubà Evelio Tieles, professor emèrit del Conservatori de Música de Vila-seca, que oferirà un magnífic concert amb els estudis capriccio de Niccolò Paganini (1782-1840) i Henryk Wieniawski (1835-1880).


 


Programa del concert:
Capriccio V «Agitato» op. 1 N. Paganini
Capriccio V «Posato» op. 1 N. Paganini
Estudi capriccio IV op. 10 H. Wieniawski
Estudi capriccio V op. 10 H. Wieniawski
Estudi capriccio I op. 10 H. Wieniawski
Agrego d’un Capriccio de H. Wieniawski

 
 
Evelio Tieles:
Nascut a l’Havana, inicià els estudis musicals amb el seu pare i, posteriorment, els amplià a París i Moscou amb J. Thibaud i D. Oistrach.
Com a solista ha actuat arreu del món i amb prestigioses orquestres amb les quals ha interpretat els principals concerts del repertori del violí solista.
Ha estat professor del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i del Conservatori de Música de Vila-seca.
El 1986 va impulsar el projecte d’orquestres de Vila-seca amb la creació de l’Orquestra de Cambra que segueix dirigint. Actualment imparteix classes magistrals de violí.
 
 
 
26/1/2012 a les 16:05h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.