Entrevista conversa periodística de Xavier Graset a l’actor reusenc David Bagès, amb motiu del Dia Internacional del Teatre, sobre la seva trajectòria teatral.

Event: 20/3/2012

Dimecres 28 de març a les 20 h a la sala Miquel Ventura de la Biblioteca del Centre de Lectura:

Entrevista conversa periodística de Xavier Graset a l’actor reusenc David Bagès, amb motiu del Dia Internacional del Teatre, sobre la seva trajectòria
teatral.
 

David Bagès Domínguez va néixer a Reus l’any 1966. Els seus primers passos teatrals els va fer al Bravium Teatre i al Col·lectiu de Teatre La Vitxeta. Llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona s’ha format al costat de Maurice Durozier i James de Paul. En teatre destaquen les seves interpretacions a La nostra classe, La Plaça del Diamant, Fayry, Arcadia, Unes veus, Les tres germanes, Coneixes a en Procinetky?, Lulú, Mein Kampf, Romeo y Julieta, El procés, Els bandits o El Tartuf.

Va guanyar el Premi Butaca l’any 2000 al Millor Actor Protagonista per Mein Kampf. Les seves aparicions en cinema han estat ben destacades i ha interpretat diferents personatges de sèries televisives, sobretot a TV3, però també a Antena 3, Cuatro i Tele 5.
Xavier Graset Forasté, és periodista, coautor, amb Andreu Faro, dels llibres editats per Cossetània Bon Vent (2007), Aznarografia (2004), Tanta tinta t'unta (2003) i Tanta tinta tonta (2002), i, amb els membres del seu programa, El món s'acaba. Com superar el 2000 (Columna, 1999). Format a la premsa comarcal, no ha deixat de publicar a la revista del seu poble El Pont de Fusta. Ha col·laborat també en setmanaris com El Temps, i en diaris com El Periódico, La Vanguardia o Metro. Des del 1987 treballa a Catalunya Ràdio, on ha sigut delegat a Madrid, ha fet diversos programes, i actualment dirigeix i realitza la tertúlia d'actualitat L'oracle. És membre de la Comissió Artística del Teatre Bartrina de Reus conjuntament amb Lluís Pasqual i Ramon Gomis i columnista de la revista NW.
 
20/3/2012 a les 12:06h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.