El 27 de juny se celebra la quarta edició del Festival Tiflollibre

Event: 22/6/2012


FESTIVAL TIFLOLLIBRE 2012
 
La joia de la paraula

 
 
El 4t Festival Tiflollibre està dedicat a celebrar la joia de la paraula. Per això les personalitats que enguany hem convidat a pujar a l’escenari a llegir una breu lectura en veu alta seran professionals de les paraules, amb una gran trajectòria en el món de l’escena, de l’escriptura i la creació literària.
L’acte consistirà, com ja és tradició en el Festival, en un seguit de lectures en veu alta de fragments literaris llegits per persones amb discapacitat visual i personatges de renom. Tots ells sumaran les seves veus per celebrar la joia de la paraula i impulsar el llibre parlat i la lectura en veu alta.
Data: 27 de juny de 2012

 
A l’auditori del CaixaForum, Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”. C/ Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, de Barcelona.

Organitza: Centro Trinidad.

 
 
El periodista i presentador i director del Programa Ànima, el magazín cultural del 33, Toni Puntí serà l’encarregat de conduir l’acte enguany.
 
Inauguraran el 4t Festival Tiflollibre l’actor i director de teatre Josep M. Pou, qui també serà l’encarregat de fer la primera lectura en veu alta de la vetllada, i el president de l’ADVC B1+B2+B3 Manel Martí.
 
Els escriptors Vicenç Villatoro i Jordi Cervera, els poetes Carles Duarte i Àlex Susanna i el periodista Jaume Clèries pujaran a l’escenari a llegir i sumaran les seves veus a les de 5 socis de l’entitat que llegiran en braille en veu alta.
 
La música del Festival Tiflollibre 2012 anirà a càrrec de la Coral Interreligiosa per la Pau (AUDI). I l’escriptora de literatura infantil i juvenil Núria Albertí ens delectarà amb la lectura d’un poema infantil escrit per ella amb un toc de sorpresa per al públic.
 
L’acte comptarà amb audiodescripció i amb interpretació en llengua de signes, per oferir un Festival 100% accesible.
 
Els periodistes Víctor Fernández Clarés i el fotògraf Martí Andiñach (Amor a l’Art), i Judith Vives (Llegim i piulem) retransmetran en directe a través de Twitter tots el detalls de l’acte.
22/6/2012 a les 10:54h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.