El dijous 26 de juny Francesc Marc Àlvaro presenta al Centre de Lectura el seu darrer llibre.

Event: 22/6/2012


Dijous 26 de juny a les 19.30 h, a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus


Presentació del llibre: 
 

Entre la mentida i l’oblit. El laberint de la memòria col·lectiva (La Magrana),
del periodista Francesc-Marc Álvaro. L’autor recorre en aquest llibre diversos casos concrets vinculats a la memòria col·lectiva mundial, europea, espanyola i catalana que s'incrusten en el nostre present amb dolor i amb polèmica, amb el regust agredolç de les ombres i els noms esborrats. I ho fa combinant exemples de la política, de la literatura, del cinema, de l'art i de la vida quotidiana en escenaris tan diversos com Buenos Aires, Berlín, Nova York, París, Mauthausen, Varsòvia, les trinxeres de la batalla de l'Ebre, Madrid o Barcelona.
 

Com un viatger que no es resigna a triar entre la nostàlgia i la indiferència, l'autor s'interroga sobre el valor que té el nostre passat recent en aquesta actualitat que entronitza el que és efímer.

  

Hi intervindran: Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya; Francesc-Marc Àlvaro, l’autor i Xavier Filella, president del Centre de Lectura.


 

22/6/2012 a les 11:11h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.