El dia 4 de juliol reunió a Reus del Campus Extern de la URV "Antena del coneixement"

Event: 2/7/2012

El dia 4 de juliol al Centre de Lectura trobada de les Antenes del Coneixement de la URV al Centre de Lectura de Reus.

Hi participen les antenes de Reus (Centre de Lectura), Cambrils, Salou, Vila-seca, Torredembarra, Valls, La Pobla de Mafumet, Falset, La Fatarella, Mora d'Ebre, Tortosa, Amposta, La Sènia, El Vendrell, Santa Coloma de Queralt i Tarragona. 


El Campus Extens de la URV  és un projecte estratègic de la tercera missió de la universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

En compliment del compromís de la URV amb el territori i per tal d’apropar-hi el coneixement, el projecte pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi resposta contribuint així al progrés de les comarques meridionals de Catalunya i ho fa mitjançant la creació d’una xarxa d’antenes del coneixement (AC). Per a la realització de la seva activitat cada antena compta amb un/a responsable, un/a professional coneixedor del teixit social i econòmic en el qual està immers.

El projecte Campus Extens – Antenes del coneixement compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que acullen les antenes i posen espais municipals a disposició de la universitat per a la realització de les activitats de les antenes i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.

També cal destacar la col.laboració amb l’Institut Ramon Muntaner en la seva tasca facilitadora del contacte entre la universitat i els ajuntaments i els centres d’estudis.
2/7/2012 a les 15:30h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.