El divendres 30 de novembre s'inaugura a la Sala Fortuny l'exposició "Les quatre estacions" de Josep Borrell Garciapons.

Event: 25/11/2012

Del 30 de novembre al 5 de gener de 2013, a la Sala Fortuny del Centre de Lectura:
 
«Les quatre estacions»

 
Exposició del fotògraf Josep Borrell Garciapons.


 
Un recorregut per les suggerents creacions fotogràfiques de l’artista que han donat peu a il·lustrar els programes d’activitats del curs 2011-2012 del Centre de Lectura.

 Amb motiu del 20è aniversari de la Universitat Rovira i Virgili. Una coproducció amb l’Antena del Coneixement de la URV i el Centre de Lectura de Reus. Col·labora: Signo.


Inauguració el 30 de novembre de 2012 a les 20 h, a la Sala Fortuny. Fins al 5 de gener 2013.


 
Presentació de Josep Borrell Garciapons.
 
Concert amb Joan Pons Sumalla, flauta travessera: Vivaldi, Bach.

 

 
Josep Borrell Garciapons (Reus) ha il·lustrat amb les seves fotografies llibres com La Mar de la Frau, Paisatge de Tardor, Reus, un passeig per la ciutat o El Secret del Port. Ha exposat al Museu d'Art Modern de Tarragona, al Museu d'Art i Història de Reus, al Port de Tarragona, al Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears, a la Galeria Piñol de Reus o a la Galeria La Santa de Barcelona i ha realitzat reportatges fotogràfics a vint-i-set països. Ha col·laborat en diferents projectes artístics amb Bigas Luna, Carles Santos, Maria Elena Roqué, Rafael Bartolozzi, Rufino Mesa, Ramon Gomis, Matias Palau Ferré i amb Mariona Cuadrada, amb qui publica llibres de cuina.
 
L'any 2009 va crear l'exposició «Incunables», a proposta del Col·lectiu En Veu Alta i amb motiu dels 150 anys del Centre de Lectura, amb la realització d'un fotomuntatge d'uns 150 metres quadrats que es va instal·lar al terra de la sala Fortuny conjuntament amb vint incunables de la biblioteca del Centre.
 
 
 
 
Joan Pons Sumalla,  flauta travessera
 
Nascut a Barcelona, s’inicià a la flauta obtenint les màximes qualificacions al Conservatori de Badalona i Barcelona. Ha estat membre de la JONC i de la JONDE de la Ingolstad Akademie Orkester (Munich) i del Pacífic Music Festival de Sapporo (Japó), solista de flauta a la KBS Symphony Orchestra de Seoul (Corea) durant les temporades 1998/1999. Ha treballat amb directors de la talla de Maris Jansons, Yukata Sado, Josep Pons, Hans Zender, David Robertson, Frans Brüggen o Ernest Martinez Izquierdo.
 
Com a solista ha actuat al Festival del Primer Palau, en diverses sales d’Espanya, Canadà), França, Japó, Corea, etc. Actualment és professor de les escoles municipals de Sant Feliu de Guíxols, Santa Perpètua de Mogoda i l’Hospitalet del Llobregat.
 
 
 
25/11/2012 a les 10:33h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.