El 14 de desembre es presenta el llibre "Gosar poder" que recull les actes del seminari sobre Gabriel Ferrater organitzat pel Centre de Lectura.

Event: 25/11/2012

Divendres 14 de desembre, a les 19.30, a la sala d’actes
 
Presentació del número 123 de les edicions del Centre de Lectura: Gosar poder, amb les actes del seminari Gosar Poder sobre Gabriel Ferrater organitzat per la Secció de Llengua i Literatura del  Centre de Lectura el mes de març d’enguany.

 
 
La publicació recull les ponències de Jordi Julià («Les “lliçons” poètiques de Gabriel Ferrater»), Xavier Amorós («El Ferrater i els Ferraté de Reus»), Ramon Gomis («Gabriel Ferrater i els dies difícils»), Josep Murgades («El meu Gabriel Ferrater») i Fina Masdéu, sobre la figura i obra del poeta reusenc.
 
Edita el Centre de Lectura i Arola Editors.
 
Col·labora: Fundació Privada Reddis.
  
El Consell Editorial de les Edicions del Centre de Lectura, des de l’any 2012, l’integren: Magí Sunyer Molné (professor de Literatura Catalana de la URV), Pere Gabriel Sirvent (catedràtic d’Història Contemporània de la UAB) i Mercè Costafreda Felip (llicenciada en Geografia i Història, professora d’Història Contemporània).
 
 
25/11/2012 a les 10:43h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.