"El pou dels maquis" de Margarida Aritzeta el 9 d'abril a la sala d'actes del Centre.

Event: 18/3/2013

,

Sala d’actes del Centre de Lectura, 19.30 h

Dimarts 9 d’abril, presentació d’El pou dels maquis de Margarida Aritzeta, editat per Cossetània.

Participaran en la presentació: Ezequiel Gort, arxiver municipal de Reus i Dolors Juanpere, del col·lectiu En Veu Alta, qui en llegirà uns fragments.
Sinopsi: Corria l’estiu de 1946 quan van passar la frontera, carregats amb macutos feixucs i un punt de llum a la mirada. Nou mesos més tard, el pou que havien començat a cavar es va quedar a mitges i la runa en va colgar la història entre silencis i pors. Van ser uns temps de privacions, tortures, presons i morts, però també de coratge, amors i rialles i corregudes furtives sota els ametllers florits.


Margarida Aritzeta i Abad (Valls, 1953) va viure la seva infantesa a la masia Cardellà, on set anys abans de néixer ella hi havia uns maquis que feien un pou i on viu actualment. Llicenciada en Història Moderna i Contemporània i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha publicat nombroses novel·les i treballs de crítica literària. Actualment és professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat Rovira i Virgili. 
18/3/2013 a les 09:43h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.