El cicle "LLetres reusenques, reusenques de lletres" al Centre de Lectura

Event: 10/4/2013


(imatge:Fina Veciana) 

Dijous 11: Lletres reusenques Sessió literària a càrrec de Carme Puyol, Maria Lluïsa Amorós, Marta Molas i Fina Masdéu. Ho organitza: Secció de Llengua i Literatura i Biblioteca Central Xavier Amorós.

«Lletres reusenques. Reusenques de lletres» és una activitat literària col·lectiva que, per primera vegada a la ciutat, agruparà una vintena d’autores vinculades amb Reus, d’àmbits i trajectòries literàries molt diverses, com són la novel·la, la poesia, la literatura infantil, el periodisme, l'assaig literari, la investigació històrica o la biografia. Les conferències i xerrades es complementen amb una exposició bibliogràfica i la publicació d'un llibre amb material inèdit de les autores.


Dijous 18 d’abril, presentació del llibre: Lletres reusenques. Reusenques de lletres. Ho organitza la Secció de Llengua i Literatura del Centre i la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Presentació de Maria Pallach Estela; Manuel Rivera, editor, i Fina Veciana, il·lustradora.

Les autores són Carme Agustench, Maria Lluïsa Amorós, Natàlia Borbonès, Maria Cabré, Montserrat Corretger, Montse Farrés, Anna Figueras, Montserrat Flores, Aràntzazu Fonts, Txell Granados, Dolors Joanpere, Marta Magrinyà, Fina Masdéu, Marta Molas , Isabel Olesti, Rosa Pagès, Lena Paüls, Carme Puyol, Mariona Quadrada, Victòria Rodrigo, Agnès Toda, Coia Valls, Maria Dolors Vallverdú i Antònia Abellò (in memoriam).

Publicat per Silva Editorial, recull les aportacions inèdites d'aquestes escriptores; noves peces, unes de creació i altres d'investigació relatades amb mirada i veu de dona, tal com ho expliquen els organitzadors.
10/4/2013 a les 12:03h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.