Textos de Xavier Amorós a la sessió d'homenatge a Emili Argilaga Ripoll

Event: 14/10/2015


Cicle En Veu Alta 2015-2016


Dimarts 17 de novembre, a les 19.30 h, a la sala d'actes del Centre: sessió En Veu Alta dedicada a Emili Argilaga Ripoll, expresident del Centre de Lectura (1969-1973). Lectura de textos de Xavier Amorós Solà i altres.

Amb la participació de Maria Tarragó i Artells (viuda d'Emili Argilaga). Lectura amb les veus de Dolors Esquerda, Montserrat Auqué, Dolors Juanpere i Jordi Francesch. Direcció: Dolors Juanpere.


“Gràcies a l’esforç, a la acció i a l’actitud d'Emili Argilaga i al caire que prenien els assumptes en les seves mans, es va poder aconseguir que el Centre virés cap a una orientació -s’encarrilés cap a una afinada direcció- d’acord amb les constants essencials de l’entitat, una de les quals, el servei a la cultura popular, a la cultura d’un poble, entranya el servei preferent i decidit a la cultura catalana, servei que per Emili Argilaga, a dintre i a fora del Centre, significava un deure capital, absolutament indefugible, al qual va ser fidel tota la seva vida, sense cap vacil·lació, sense el més petit dubte”. (Revista del Centre de Lectura, número 252, Quarta època, novembre 1973)
 
14/10/2015 a les 09:23h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.