Lectura de "Matí de la mort" de Jordi Llavina

Event: 8/2/2016

Cicle de lectures En Veu Alta

Lectures dramatitzades a càrrec del Col·lectiu En Veu Alta que compten amb la participació d’especialistes en la temàtica.

Amb les veus de Dolors Esquerda, Montserrat Auqué i Jordi Llavina. Direcció: Dolors Juanpere.

Dimecres 24 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, lectura de Matí de la mort, de Jordi Llavina.

Amb la presentació de l’autor.Amb aquest poemari, editat per Tres i Quatre, Jordi Llavina tanca la trilogia iniciada amb Vetlla, un llarg poema narratiu, i Contrada, on el poeta experimentava en el marc clàssic del sonet. Matí de la mort es dibuixa en un mosaic que inclou el poema narratiu, el sonet, la prosa poètica, el vers lliure. El conjunt, harmoniós, troba escalf i inspiració en el tema central de la mort, que és també el de la vida. 
Jordi Llavina (Gelida, 1968) és llicenciat en Filologia Catalana. Ha treballat com a periodista cultural. Ha publicat els llibres de contes Ningú ha escombrat les fulles (2008) i Londres nevat (2009; aquest segon, traduït a l'asturià), la novel·la infantil L'arqueta dels rellotges (2012), l’estudi La vinya i el vi a Catalunya (2013) i els llibres de poemes: La corda del gronxador (premi Joan Alcover 2005), Diari d'un setembrista (premi Alfons el Magnànim 2007 i premi de la Crítica Serra d'Or), País de vent (premi Vila de Martorell 2010), Vetlla (un poema), premi Octubre de Poesia 2011 i Contrada (2013).
Actualment col·labora al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. També ha participat en diversos tallers literaris al Centre de Lectura on també ha presentat a importants escriptors.
 
8/2/2016 a les 18:07h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.