El Teatre Lliure de Gràcia reobre el dijous 30 de setembre.

Event: 30/09/2010

El Teatre Lliure de Gràcia reobre el dijous 30 de setembre.
 
La sala del carrer Montseny s’obrirà el 30 de Setembre amb La gata sobre la teulada de zenc, de Tennessee Williams, dirigida pel mateix Rigola i interpretada per Joan Carreras, Xantal Aimée, Andreu Benito i Muntsa Alcañiz.
 
Sobre la sala rehabilitada Rigola que ha dit que conserva l’esperit de l’antic Lliure amb alguns afegits que la milloren fent algunes reformes per adaptar-se a les necesitats de la gent i fins i tot han modernitzat alguns aspectes, com la supressió de barreres arquitectòniques. També s’han renovat els seients amb un disseny que recorda els originals, sense reposa braços. La veterana sala de Gràcia seguirà tenint “una mida orgànica”, amb un aforament de fins a 340 espectadors, i després de la reforma, que ha tingut un cost de 2,5 milions d'euros, les pròpies parets del teatre serviran d'element escènic, com ja va passar durant l’etapa inicial.
 
El Lliure de Gràcia també acollirà aquesta temporada l’espectacle Celebració de Harold Pinter, una de les darreres peces teatrals del guionista i dramaturg britànic escrita l’any 1999, dirigit per Lluís Pasqual, cofundador del Teatre Lliure l’any 1976 i que a partir la propera temporada dirigirà el Teatre. L’estrena de Celebració està prevista pel 13 de gener de 2011 amb el següent repartiment: Jordi Bosch, Roger Coma, Eduard Farelo, Míriam Iscla, Marta Marco, Àngels Moll, Boris Ruiz , Pep Sais, Clara Segura.
 
Eduard Fernàndez s’estrenarà com a director teatral, acompanyat de Jordi Purtí amb Dos i Xavier Albertí dirigirà Dues dones que ballen amb Anna Lizaran, Alícia Pérez i el mateix Albertí.
 
La nova sala de Gràcia que prendrà el relleu a l’Espai Lliure de Montjuïc programarà els seus espectacles entre set i deu setmanes,  un període superior al de la Sala Fabià Puigserver.
 
 

 

 
 
Coincidint amb la reinaguració de l’espai de Gràcia l’artista Frederic Amat, sempre lligat al Teatre Lliure, ha presentat, a les emblemàtiques escales del local del carrer Montseny, la seva instal·lació artística permanent “Pluja de sang”.


27/9/2010 a les 00:03h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.