El fotògraf Josep Borrell Garciapons exposa "Dones del món & Polaroid-59" a Tarragona

Event: 28/10/2010El fotògraf Josep Borrell Garciapons inaugura el divendres dia 28 d'octubre a Tarragona, a Bang & Olufsen, carrer Ramon i Cajal 29, una nova exposició amb el seu treball:  "Dones del món & Polaroid-59".  

L'artista ja fa uns anys que va aplicar la tècnica polaroid als seus treballs artístics, donant un resultat brillant i sorprenent.


Josep Borrell Garciapons (Reus) ha il·lustrat amb les seves fotografies llibres com La Mar de la Frau  Paisatge de TardorReus, un passeig per la ciutat El Secret del Port. A més ha exposat al Museu d'Art Modern de Tarragona, al Museu d'Art i Història de Reus, al Port de Tarragona, al Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears o a la Galeria La Santa de Barcelona i ha realizat reportatges fotogràfics a vint-i-set països. Ha col·laborat en diferents projectes artístics amb Bigas Luna, Carles Santos, Maria Elena Roqué, Rafael Bartolozzi, Ramon Gomis i darrerament amb Mariona Cuadrada amb qui publica uns llibres de cuina.

L'any 2009 va crear l'exposició "Incunables" pel Col·lectiu En Veu Alta amb motiu dels 150 anys del Centre de Lectura amb la realització d'un fotomuntatge, d'uns 150 metres quadrats, que es va instal·lar al terra de la sala Fortuny conjuntament amb els vint incunables de la Biblioteca del Centre de Lectura. 
22/10/2010 a les 17:19h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.