Aquest dissabte 27 de novembre al "VI Festival de poesia de Reus" poemes de Joan Maragall i Màrius Torres.

Event: 27/11/2010

L'edició de 2009 va comptar en l'acte d'inauguració amb l'escriptor Jordi Cervera.
Dins la sisena edició del Festival de Poesia de Reus aquest dissabte 27 de novembre, en dues sessions, a les 7 i a 2/4 de 8 de la tarda, les actrius Montserrat Auqué i Dolors Esquerda, del col·lectiu En Veu Alta, recitaran poesies de Joan Maragall i de Màrius Torres.


La lectura de poemes de Joan Maragall (de qui enguany es commemora els 150 anys dels seu naixement) les farà Monserrat Auqué al vestibul del Centre de Lectura, carrer Major 15, amb l'acompanyament musical de Laura Barrero (flauta travessera).


Els poemes de Màrius Torres, que coincideixen amb el centenari del seu naixement, els interpretarà Dolors Esquerda al vestíbul del Palau Bofarull, al carrer Llovera, i comptaran amb l'aportació musical de Lídia Papió (piano).
La inauguració del VI Festival de Poesia de Reus es farà el dijous 25, a les 8 del vespre, a la Sala Santa Llúcia, al Raval Robuster de Reus, amb l'espectacle "Amb forta i humana veu" amb poemes de Pere Anguera Nolla interpretats per Dolors Quintana i Ramon LLop i la col·laboració de la violoncel·lista Berta Correig.

Destaca en el programa del festival la presència de l'escriptor i poeta Miquel de Palol el divendres dia 26 a Bravium Teatre, a les nou de la nit.


24/11/2010 a les 09:57h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.