El premi de poesia "Decàlia" es lliurarà el 3 de febrer de 2011 al Teatre Principal de Valls

Event: 03/02/2011

PREMI DECÀLIA DE POESIA

 

L’Ajuntament de Valls ha convocat extraordinàriament, coincidint amb les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 2011, el Premi Decàlia de Poesia, amb una dotació de 3.000 euros a un treball poètic format per una trentena de poemes inèdits en català.
 
El jurat estarà format per Àlex Susanna, Olga Xirinachs, Lluïsa Julià, Vinyet Panyella, Magí Sunyer i Gabriel Guasch.
 
El termini d’admissió d’originals va finalitzar el dia 15 de desembre del 2010.
 
La proclamació i el lliurament dels premis es faran en el decurs d’un acte literari inclòs en la programació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela,  el dia 3 de febrer de 2011 a les 7 de la tarda al Teatre Principal de Valls. Un acte guionat per Joan Cavallé.
 


 

 
Cossetània Edicions es farà càrrec de l’edició de l’obra guanyadora del premi.
 
Des de finals del segle XIX els actes literaris hi han tingut sempre un marcat protagonisme, en les Festes Decennals de Valls que es celebren d’ençà l’any 1791, i han merescut el reconeixement i la participació de moltes personalitats de les lletres catalanes. Així, han estat membres dels jurats Narcís Oller, Pompeu Fabra, Joan Maragall, Carles Cardó, Josep M. Casas Homs, Baltasar Porcel, Pere Gimferrer, Jaume Vidal Alcover, Olga Xirinachs, Marta Pessarrodona, entre molts altres; i hi han obtingut premis Josep M. de Sagarra, Corbella, Vicenç Villatoro,...


 

 
 
Per a més informació:

www.vallsdecennals2011.cat
 

18/12/2010 a les 10:25h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.