L'Institut Goethe de Barcelona recomana dues obres d'autors alemanys.

Event: del 16/02/2011 al 12/03/2011Des del 16 de febrer fins al 12 de març, dues obres d'autors alemanys estaran a la Sala Beckett: "Gos, dona, home" de Sibylle Berg  i "Estat d'excepció" de Falk Richter. 

Sala Beckett

del 16/02/11 al 12/03/11

Horaris:

Dimecres i divendres a les 22h; dissabte a les 20h.

Programa doble de dramatúrgia alemanya contemporània


 

Gos, dona, home:


"Nosaltres, els gossos i la gent, ens assemblem molt. Per exemple, tenim una relació similar davant de les catàstrofes. Tots dos les acceptem de bon grat".

Una relació de parella presentada des d'un punt de vista insòlit: un gos decriu l'estrany comportament d'una dona i un home que, literalment, s'encadenen l'un a l'altre malgrat que gairebé ja no poden suportar viure junts.

Direcció: Rafael Cruz


 

Estat d'excepció:
 Un matrimoni i el seu fill adolescent viuen feliços en un apartament situat en un complex urbanístic de luxe. Tot sembla anar bé fins que, inesperadament, la dona comença a mostrar una inquietud obsessiva per mantenir els nivells de felicitat i benestar al màxim. Una situació que s'iniciarà gairebé com una broma absurda i que acabarà convertint-se en un daltabaix per a tota la família.

Direcció: Ricard Gàzquez.


 

Moguts per un interès comú en la dramatúrgia contemporània, Rafael Cruz i Ricard Gázquez han decidit unir esforços per portar a escena dues obres escrites originalment en alemany: En estat d'excepció i Gos, dona, home.

Un mateix equip artístic: tres actors i dos directors teatrals compartint escenografia i equip tècnic.

El públic tindrà l'ocasió d'assistir, en dies alternats, a dues obres que plantegen dues maneres d'entendre el codi i el llenguatge teatrals.

 

  

El 22 de febrer hi haurà una taula rodona sobre el teatre contemporani català y alemany amb la presentació del llibre "Neue Theaterstücke aus Katalonien".Més informació: http://www.goethe.de/ins/es/bar/rrp/pmt/ca7084906.htm
21/2/2011 a les 23:44h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.