El dijous 17 de març, a les 20 hores, Miquel Jassans i Jordi Agràs a JOC PARTIT, on dos escriptors convidats intercanvien impressions i ens apropen a la seva obra.

Event: 17/03/2011


El dijous 17 de març, a les 20 hores, Miquel Jassans i Jordi Agràs a JOC PARTIT, on dos escriptors convidats intercanvien impressions i ens apropen a la seva obra.
 


Organitza: Escriptors del Camp i el Departament de Filologia Catalana de la URV. A la Sala Núria Delclós del Teatre el Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense.


 

 
 
Miquel S. Jassans(Alforja, 1937) és diplomat ven Arqueologia Hispànica, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i membre de la Societat d’Onomàstica. Participà en el moviment cultural del redreçament de la llengua i la Nova Cançó catalana dels anys seixanta. Fou cofundador del grup de teatre Els Passerells, de l’Ateneu Cultural Josep Taverna d’Alforja i de la revista d’opinió Vent de Serè. Artista, pintor i professor d’Art, ha exposat en diverses ciutats de Catalunya, França i Alemanya. Conjumina el seu temps pintant, fent arqueologia, fotografia i cercant noms de lloc i de persona per les comarques de Tarragona. Ha publicat: Ordenacions del 1573 de la vila de Rasquera (1984), Toponímia de Rasquera (1988, Noms de lloc i de persona d’Alforja i Cortiella (1991, Onomàstica de  Poboleda (1998), El secret dels pergamins càtars (2003), Onomàstica de Colldejou (2003), Diari d’un artista (2007), Onomàstica de Duesaigües (2008) i Retorn a Sefarad 82010).
 
 


 
Nascut a Reus l'any 1964, Jordi Agràs Estalella es llicencià en Dret per la Universitat de Lleida l'any 1987. Després d'exercir alguns anys com a advocat, passà a dedicar-se exclusivament a la docència com a professor de dret del treball a la Universitat Rovira i Virgili i de formació i orientació laboral a l’IES Baix Camp de Reus. Ha estat membre de la Jove Cambra de Reus, i actualment és president, en funcions, del Centre de Lectura de Reus i Director del Serveis de Cultura de la Generalitat a Tarragona.  Agràs ha rebut diferents premis literaris; el més recent és el de narrativa breu del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya l’any 2004 per l’obra Dotze Orquídies. Altres novel·les seves són El Fortuny retrobat (2002) premi literari del Col·legi d’advocats de Mataró, i El vell somriure de la veritat, premi Pragma Edicions 2005.
 
 
 
Entrada gratuïta.
 
25/2/2011 a les 14:46h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.