L'Any Maragall a la Biblioteca Central Xavier Amorós-Reus.

Event: del 01/03/2011 al 31/03/2011La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus presenta noves activitats a l'entorn de la figura del Joan Maragall dins les activitats de l'Any Maragall. 


Els dies 1 i 8 de març: Taller de lectura sobre Maragall a càrrec de Montserrat Corretger (professora de literatura catalana de la URV).
Dimecres 16 de març, 8 vespre,  "Una veu encara viva", Joan Maragall i la poesia popular, conferència de Tònia Passola.

Tònia Passola i Vidal (Barcelona, 1952) és una poetessa catalana. Llicenciada en història de l'art, és professora de llengua i literatura catalanes. El 2000 va guanyar el Premi "Cadaqués a Rosa Laveroni" i el 2001 el Premi "Vicent Andrés Estellés" de poesia. Els seus poemaris formen una mena de dietari personal on ressona l'eco de l'existència i de la llibertat només possible en el poema.
 
De l'1 de març al 26 de març: Exposició "Joan Maragall, el poeta extasiat".


Aquest actes complementen les lectures En Veu Alta que sobre prosa i poesia de Joan Maragall van tenir lloc a Reus el passat mes d'octubre de 2010 a la Biblioteca del Centre de Lectura i a la Biblioteca Central Xavier Amorós.El poema "Excelsior" de Joan Maragall.

28/2/2011 a les 10:09h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.