Dansa: El Béjart Ballet Lausanne actua a l’Auditori de Sant Cugat el dissabte, 19 de març | 22 h i el diumenge, 20 de març | 19 h.

Event: del 19/03/2011 al 20/03/2011

Dansa: El Béjart Ballet Lausanne actua a l’Auditori de Sant Cugat el dissabte, 19 de març | 22 h i el diumenge, 20 de març | 19 h. 
 
 
Amb les coreografies: Dionysos / Syncope / Song of Herself.
 
 
 

 Tres coreografies de la Companyia Béjart Ballet Lausanne que dirigeix Gil Roman.

 


 
 

Dionysos(Suite)
Coreografia: Maurice Béjart
Música: Manos Hadjidakis
Vestuari: Gianni Versace
Escenografia: Tadaori Yokoo

 
 

Syncope(estrena)
Coreografia: Gil Roman
Construcció de l’escenografia: Taller d’Escenografia Sant Cugat

 
 

Song of Herself
Coreografia: Julio Arozarena
Música: Frank Schubert & Dafnis Prieto
Mescla: JB Meier
 
 
Durada: 2 hores (amb intermedi)

 
 
 
 
 
El Béjart Ballet Lausanne és l’instrument d’un dels millors coreògrafs del segle XX, Maurice Béjart. Els seus braços, les seves cames, el seu cap.
 
Ja fa 23 anys que el Béjart Ballet Lausanne difon per tot el món les coreografies de Maurice Béjart. Les creacions de Béjart, sota la direcció de Gil Roman, ofereixen al públic les claus d’una història literària, històrica o mitològica amb les seves visions, emocions i dinàmiques, perquè l’espectador pugui gaudir-ne i fer-ne la seva pròpia interpretació.
 
El 1992, Béjart va reduir la companyia a un cos de ball d’entre trenta i quaranta ballarins de molt alt nivell i va crear l’Ecole-Atelier Rudra Béjart Lausanne, una institució gratuïta oberta a joves ballarins d’arreu del món. La companyia, que té la seva seu a Lausanne,
Suïssa, gira per tot el món amb els seus espectacles i és internacionalment reconeguda per l’excel·lència del seu treball.
 
Gil Roman ha estat aclamat també per les seves pròpies creacions com ara Le Casino des Esprits, Aria i Syncope, coreografia que tindrà la seva estrena catalana a Sant Cugat, i amb la qual ha col·laborat el Taller d’Escenografia del Teatre-Auditori.En Veu Alta ha editat algunes de les coreografies del Béjart Ballet Lausanne afegint-hi la veu o algun poema:

Sonet 30 de William Shakespeare,   Sonets 18,23,25, 45   (clicar per visualitzar)

11/3/2011 a les 15:38h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.