Nova lectura En Veu Alta el dimarts 12 d'abril a les 8 del vespre a la Sala d'Actes del Centre de Lectura.

Event: 12/04/2011Amb motiu del Congrés internacional Pere Anguera que es celebrarà a Reus i Tarragona els dies 13,14 i 15 d'abril, el col·lectiu En Veu Alta ha programat la lectura d'articles periodístics de Pere Anguera per a la darrera sessió del Cicle En Veu Alta 2010-2011.


Natàlia Borbonès,  periodista del Diari El Punt i llicenciada en Ciències de la Comunicació, presenta els articles d’opinió de Pere Anguera: “Presència periodística de Pere Anguera”. 


Una activitat organitzada per la Bilblioteca del Centre de Lectura i que es farà a la Sala d'Actes del Centre de Lectura de Reus el dimarts dia 12 d'abril a les 8 del vespre. 


 Lectura d’una selecció d’articles recollits en els llibres Escrits d’urgència (1991), Retalls de diari (1995), Carnet escèptic (2003), Històries de Reus (2004), Exercicis literaris (2004), Cròniques de corresponsal (2005), Agenda pública (2006), Complements circumstancials (2009).   
 
Amb les veus de Dolors Esquerda, Montserrat Auqué i Dolors Juanpere.
Lectura dels articles:


Roses al segle XX: democratització o degeneració? (EXERCICIS LITERARIS),
El largo, laborioso y calido verano de Núria FeliuLos últimos viajes del carrilet Reus Salou (CRÒNIQUES DE CORRESPONSAL),
I de la Universitat a Reus, què? (CARNET ESCÉPTIC),
Nus al sol, Qüestions de gremi (ESCRITS D'URGÈNCIA),
Stendhal i la tronada, Mil·lenari o mil·lenarisme -fragment- (RETALLS DE DIARI),
Ernest Lluch historiador, Renfe tercermundista (AGENDA PÚBLICA),
Bisbes al carrer, Cal Giner, i  Visca el tió! (COMPLEMENTS CIRCUMSTANCIALS).

 


  
Al llarg dels anys, els responsables de diversos diaris i revistes m’han demanat d’escriure-hi amb una certa regularitat, cada setmana, cada quinze dies, un breu comentari més o menys arrapat a l’actualitat, més o menys càustic, sobre temes de més o menys interès. La confiança m’ha afalagat sempre des del primer suggeriment a comprometre’m a la col·laboració sistemàtica, sobretot m’ha afalagat que en moments de vacil·lació insistissin perquè mantingués viu el compromís inicial.
 
Escrit de Pere Anguera, 2006.
 
 
 

3/4/2011 a les 23:43h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.