Jesús Maria Tibau presenta al Centre de Lectura el seu darrer llibre de relats: I un cop de vent els despentina.

Event: 18/4/2011

Jesús Maria Tibau i Tarragó escriptor català nascut a Cornudella del Montsant l’any 1964 ha conreat en exclusiva el conte o el relat. En la actualitat, viu a Tortosa, on  dirigeix el club de lectura de la biblioteca pública Marcel·lí Domingo. 
Ha publicat  reculls de contes de manera individual, a més de participar amb relats en alguns volums col·lectius.
 
Especialista en relats breus, recollits a Tens un racó dalt del món (2001), Postres de músic (2005) (Premi Marià Vayreda), El vertigen del trapezista (2008) i Una sortida digna (2009), així com del poemari A la barana dels teus dits (2009). És conegut a la Catosfera per l’àmplia activitat en el blog Tens un racó dalt del món, Premi Blocs Catalunya (2009), que també dóna nom al programa de televisió que presenta a Canal 21 de les Terres de l’Ebre.

 

 Amb aquest nou recull de relats: I un cop de vent els despentina, Tibau continua una estreta relació amb el gènere, i aprofundeix en la capacitat de síntesi pròpia del seu estil.
 
I un cop de vent els despentina ens presenta històries senzilles, capaces de despertar-nos emoció i tendresa en poques línies, o un somriure de complicitat. De vegades, la vida sacseja els personatges de dalt a baix; altres, més sovint, pren forma de cop de vent que no els fa caure, només els despentina, i ens fa reflexionar sobre el sentit de tot plegat.
 
El títol del llibre fou escollit per votació dels seguidors del seu blog.
 
La presentació del llibre anirà a càrrec de l’escriptor Ignasi Revés.


 
 
18/4/2011 a les 10:25h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.