Pa negre, al Teatre Bartrina el divendres 29, al Cine Club del Centre de Lectura.

Event: 18/4/2011


Pa negre


Escrita i dirigida per Agustí Villaronga basant-se en la novel·la homònima d'Emili Teixidor es va presentar a la Secció Oficial de la 58ª edició del Festival de Cine de Donosti 2010.

Duració: 108 minuts.

Amb Francesc Colomer; Marina Comas; Nora Navas; Sergi López.

SINOPSI: En els anys durs de la postguerra rural a Catalunya, l'Andreu, un nen que pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadàvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen carregar-li les morts al seu pare, però ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. En aquest recorregut, es produeix en l'Andreu el despertar d'una consciència moral front un món d'adults alimentat per les mentides. Per sobreviure, traeix les seves pròpies arrels i acaba descobrint el monstre que habita en ell.


La pel·lícula ha aconseguit el premi a la millor actriu en el festival de Sant Sebastià, 13 premis Gaudí i 9 premis Goya (millor pel·lícula, direcció, actriu, actriu de rapartiment, guió adaptat,...)18/4/2011 a les 11:27h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.