Rosa Pagès: Àngels de pedra

Punt 6 Ràdio i el Centre de Lectura de Reus
 
presenten 
 
EN VEU ALTA
 
lectura de textos proposats per la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus:
 
Àngels de Pedra,
 
de Rosa Pagès
 
Premi Vila d’Ascó 2009
 
Lectura del capítol “Un ball de Carnaval” .
 
Amb les veus de Montserrat Auqué, Dolors Esquerda i Dolors Juanpere.
 
Col·lectiu EN VEU ALTA
 
 
 
Rosa Pagès (Reus, 1967) ha publicat els reculls de contes Els camins de l’aigua (El Mèdol, 1990) i Llibre de plagis (La Gent del Llamp, 1999), i la novel·la Binomis (La Gent del Llamp, 1995). Amb Mariona Quadrada ha publicat Històries trobades (La Medusa, 2001) i la novel·la juvenil Un enigma a la cuina (Eumo, 1998). El 2004 va guanyar el Premi Valldaura de novel·la amb M’he descuidat de dir-te gràcies (Publicacions de la UAB, 2004) i el 2008, amb La veïna i altres animals domèstics (Cossetània, 2009), el Premi de Narrativa Ribera d’Ebre. Amb Àngels de pedra (Cossetània, 2010) va obtenir el Premi Vila d’Ascó 2009.
 
 
Àngels de pedra
 
Sota aquest títol s’amaga una novel·la que comença amb mencions directes a l’època de l’any on les flors comencen a brotar i a fer olor. L’autora ens relata una història on l’escenari és Reus, la seva ciutat. L’obra explica el pas del Modernisme de principis de segle i acaba en la Setmana Tràgica.
 
Els personatges de la novel·la són de diferents classes socials, podem trobar treballadors i burgesos, on els conflictes i les diferències entre ells són l’eix que condueix l’obra.
La lectura es pot escoltar en mp3:

19/4/2011 a les 00:06h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.