Diversos textos de diversos autors es poden escoltar en 32 àudios en mp3.

 El col·lectiu En Veu Alta enregistra, i penja, a la revista digital enveualtacultura.net les sessions de lectures del Cicle En Veu Alta de la Biblioteca del Centre de Lectura i també altres textos proposats per la Biblioteca.

A les pestanyes CICLES DE LECTURA i a ENREGISTRAMENTS es poden escoltar els enregistraments sonors sobre Edgar Allan Poe, Joan Margarit, Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Sagarra, Xavier Amorós, els que han format part del Cicle En Veu Alta 2009-2010: William Shakespeare (els sonets), Thomas Bernhard, Patrícia Highsmith, Laurence Sterne, Magí Sunyer, Andrea Camilleri i Pin i Soler, i el cicle 2010-2011: Joan Maragall, Salvador Espriu,...

La lectura dels textos de les sessions del Centre de Lectura són precedides d'una presentació a càrrec del propi autor, el traductor o d’un professor universitari: John Style, Josep Murgades, Dolors Sugranyes, Joaquim Mallafrè, Magí Sunyer, Mercè Costafreda, Josep Maria Domingo, Montserrat Corretger, Joan Ramon Veny, Rosa Pagès,...

La web també incorpora altres àudios en mp3, com per exemple les cançons de l'espectacle, de 1998, del Col·lectiu de Teatre La Vitxeta  "Nyic-nyic-nyic" de Jaume Nolla i l'enregistrament de fragments de "El poni roig" de John Steinbeck, traduït per Joaquim Mallafrè,  presentat el 30 de setembre de 2010 al Centre de Lectura amb motiu del Dia Internacional de la traducció.

Les lectures del cicle s’emeten cada quinze dies, radiofònicament per Punt 6 Ràdio, al 99.8 fm., emissora col·laboradora de www.enveualtacultura.net. 

El Cicle En Veu Alta 2010-2011 va dedicar les seves sessions a Joan Maragall, Màrius Torres, Salvador Espriu, Rosa Pagès, Magí Sunyer, James Joyce i Pere Anguera que van ser presentats, respectivament,  per Montserrat Corretger, Margalida Tomàs, Joan Ramon Veny, Rosa Pagès, Magí Sunyer, Joaquim Mallafrè i Natàlia Borbonès.

Les ràdio lectures es complementen amb altres textos com els contes de Mercè Rodoreda, poemes de Gabriel Guasch i textos de Pere Mata i Fontanet, entre d'altres. 

4/5/2011 a les 13:44h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.