Poemes de Gabriel Guasch

Punt 6 Ràdio i el Centre de Lectura de Reus
 
presenten 
 
EN VEU ALTA
 
lectura de textos proposats per la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus:
 
Lectura de poemes de Gabriel Guasch.
 
Una selecció de poemes del llibre Escric un cercle.
 
Amb les veus de Dolors Esquerda i Montserrat Auqué. 
Direcció: Dolors Juanpere.
 
Col·lectiu EN VEU ALTA
 

 
Gabriel Guasch.
 
Poeta nascut a Valls l’any 1930. Als catorze anys, començar a escriure poesia. Uns versos que escriu però que no publica. El 1973 inicia una línia de treball en el camp de la poesia visual, participant en diferents exposicions tant individual com col·lectives fins el 1999.
 
Publica a partir de l’any 1997 les següents obres: 1997 ESCRIC EN UN CERCLE. La Gent del Llamp; 1999 PARAL·LELS Juntament amb Míriam Colomer (fotografies) Arola Editors; 2000 CONVERSA FORA DE CONTEXT. X Premi de poesia Comas i Maduell. Cossetània; 2001 IMPLICACIÓ. Dins la Nit de la Poesia. 11 poetes a la Vaqueria. Arola Editors; 2003 MIRADES. Juntament amb Pere Español (imatges). La imatge que Parla. Arola Editors;2004 DESCRIPCIÓ EN BLANC. La Gent del Llamp; Arola Editors; 2008 VOL, Col·lecció Zenit.
 
Els seus temes i motius, de marcat caràcter existencial, i estretament vinculats per la unitat del to, l’equilibri formal i expressiu i el referent unificador del propi subjecte líric, graviten al voltant de la soledat, la recerca personal (ben sovint, a través dels motius del viatge i del retorn), la constatació del no-res i de l’absència, la vida i la mort, el record i la nostàlgia o la reflexió sobre el pas del temps.
 
Ha musicat diversos poemes.
 
En l’acte literari del dia 3 de febrer de 2011 de les Decennals de Valls celebrat al Teatre Principal de Valls, el col·lectiu En Veu Alta interpretà una selecció de poemes del llibre “Escric un Cercle”.
 


Escoltar els poemes en mp3:

29/8/2011 a les 23:24h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.