Lectura de fragments de "Oller davant un boc de cervesa" de Joan Cavallé.


Dimarts 23 d’octubre 2012 , lectura a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus de fragments de l'obra de teatre de Joan Cavallé Oller davant un boc de cervesa.

Amb les veus de Dolors Esquerda, Dolors Juanpere, Monserrat Auqué, Francina Baldrís, Jordi Francesch i Josep Maria Roig Rom. 

 
Joan Cavallé presenta la seva darrera obra teatral: Oller davant un boc de cervesa (2012, Cossetània).
 
 
Joan Cavallé (Alcover, 1958). Dramaturg, narrador i traductor teatral. Com a escriptor es dedica especialment al teatre, però també a la narrativa, a la literatura infantil, a la traducció i a l'assaig. És membre del col·lectiu literari La Gent del Llamp, que funciona a Tarragona des del 1978. L’any 1988 va obtenir el premi Josep M. de Sagarra de traducció teatral per la versió de l'obra Final de partida, de Samuel Beckett. També ha guanyat el premi de novel·la Ciutat d'Alzira per Rei de mi (1993) i el premi de la Crítica Serra d'Or 1999, amb l'obra Dinastia Ming.

Més recentment, ha publicat les novel·les Contemplant el monstre (2007) i Eva i el bosc (2008) i el relat infantil L'home que volia ser rei (2006). Amb l'obra de teatre Peus descalços sota la lluna d'agost (2009) va guanyar els premis 14 d'Abril de 2008 i de la Crítica Serra d'Or de 2010.
 
 
Oller davant un boc de cervesa: prenent com a referent la personalitat de Narcís Oller, l’autor proposa una reflexió des de l’escena sobre el fet d’escriure, centrat en els conflictes que enfronten la realitat amb la ficció, amb el romanticisme, amb l’idealisme i amb altres subterfugis literaris. El text teatral és un acarament de Narcís Oller amb els seus personatges.
 
 

9/2/2013 a les 17:58h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.