Novetats editorials a Reus per Sant Jordi 2011.

El Punt, 13 d'abril de 2011.


 
Molt d'assaig, però també molta novel·la. La narrativa guanya pes entre les obres dels autors reusencs.
Reus.
 
Una cinquantena de novetats editorials, o més ben dit, dels llibres que han sortit des del maig del 2010 fins ara, conformen el cartell literari reusenc per a aquest Sant Jordi. L'assaig és, com sempre, el gènere més utilitzat pels autors reusencs, i més en concret l'històric, amb títols com ara 1.000 imatges de la història de Reus, volum dirigit per Albert Arnavat; Bombers de Reus: 150 anys d'història, de Josep Farré i Ramon Pallicé, i Aproximació a la història de l'Arxiu Municipal, d'Ezequiel Gort. El gènere memorialístic també hi abunda, amb obres com ara Correspondència des de les presons de Franco, de Josep Huguet, i Què pensa Albert Vilalta?, de Mariona Vilalta. Ramon Amigó no falta a la cita amb tres estudis onomàstics.
 
La ficció, però, també té enguany una presència molt destacada. Així, hi ha títols com ara Madame Sorescu, de Marta Magrinyà; La princesa de Jade, de Coia Valls; La capsa dels tresors i La mort a dos-cents deu, un conte i una novel·la de Jordi Cervera; El nen que volia tenir les mans transparents, d'Aleix Cort; Mimo, l'osset estimat, de Trini Fernández i Mercè Bessò; Vacances romanes, de Vicenç Vernet, i Jim, de Magí Sunyer.

 
Dimecres, 13 d'abril del 2011 Natàlia Borbonès
18/4/2011 a les 13:57h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.