Activitats literàries al Centre de Lectura: tardor 2014Programació de l’Escola de Lletres del Centre i de la Secció de Llengua i Literatura 


Dia Internacional de la Traducció
Dilluns 30 de setembre, a les 19.30 h, a la sala d’actes, Joan Alberich Mariné presenta la traducció del grec clàssic al català de la tragèdia Medea, d'Eurípides.
Joan Alberich

 

Joan Alberich i Mariné (Reus, 1944) és professor i mestre, llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona (1968) i catedràtic de grec des de l’any 1969.


Presentacions de llibres:           
Dimecres 1 d’octubre,, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura de la biblioteca, presentació del llibre: Interseccions, d’Eduard López Mercadé, d’Ifeelbook Editors.

Dijous 2 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala d’actes, presentació del llibre: De la influència de les passions en la felicitat dels individus i de les nacions, de Madame de Stäel, de L'Art de la Memòria Edicions.


Dijous 9 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala d’actes, presentació del llibre Antologia poètica (1940-1964). Xavier Amorós amb una selecció de poemes de Xavier Amorós Solà. Editorial: Germania (Alzira). Hi participen el col·lectiu En Veu Alta, Xavier Amorós Corbella i Maria Lluïsa Amorós.Divendres 7 de novembre, a les 19.30 h, a la Sala Hortensi Güell, presentació del llibre: A l’ombra del freixe, de Josep M. Pascual. 
28/9/2014 a les 10:58h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.