Activitats literàries al Centre de Lectura: Hivern 2015

Activitats literàries proposades per la Secció de Llengua i Literatura del Centre de Lectura i l'Escola de Lletres de la Biblioteca.Presentacions de llibres:


 
·     Dijous 15 de gener, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, presentació dels poemaris: Matèria congènita, Tot lament és fang i De besos trencats, de Maite Muns. Presentació a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina.

 


·     Dijous 19 de febrer, a les 19.30 h, a la sala d’actes, presentació de llibre: Entreactes entorn de la política, el feminisme i el pensament, de Fina Birulés. Presentació a càrrec de Coral Cuadrada, de la URV i Fina Birulés, autora del llibre.

·        Dimarts 3 de març, a les 19.30 h, a la sala d’actes, presentació de llibre Política d'Aristòtil, de Joan Alberich.
 
 
 

 
Homenatge a Jordi Gebellí i Puig:
 
 
·        Divendres 13 de març, a les 19.30 h, a la sala d’actes, «Recordant Jordi Gebellí i Puig». Ho organitza: Eugeni Perea, Jordi Cáceres, Joaquim Mallafrè. Amb motiu dels deu anys de la seva mort.
 
Jordi Gebellí (1932-2004), escriptor i poeta reusenc. Va escriure diverses obres centrades en el Reus que coneixia i va publicar poemes i articles a la Revista del Centre de Lectura, al Setmanari Reus i a altres periòdics locals. Va publicar, també, alguns llibres de poesia i va dirigir la revista Reus semanal: guía de la ciudad. La seva poesia és religiosa, classicista i de caràcter costumista rural o ciutadà. El llibre de poemes Retorn a Seor, guanyà el Premi de Poesia Josep M. Prous i Vila de l'Ajuntament de Reus el 1984.
 
 
 
 
31/12/2014 a les 10:13h, 
 (0)
 
 
 
No hi ha comentaris

 
Ha d'estar registrat per a poder comentar els articles. Si ja te un compte creat accedeixi a aquest per a poder comentar.